Call +44 800 9755 164

Public tenders for education in Hradec-kralove Czech...

Find all Education tenders in the world.
Finding business opportunities has never been easier.

Results for education. Make a new search!

EXTENSION court tract LABORATORIES - MN Dvur Kralove nad Labem

Královéhradecký kraj | Published September 15, 2015  -  Deadline December 31, 2016
It will also be removed pedestrian road (in the direction of north-south) and the frontage road crossing across the northern part of the area. Solved territory in the north-south axis passes through an underground collector, which will also be removed. 1. description of the requirements to be fulfilled by meeting the public contract There will be located laboratories, including the collection room and technical facilities. The public is open only waiting room with sanitary facilities for patients (WC men, the public also has a possible entry into the collection room, but only if accompanied by other facilities are open to the public. In the middle section there is a indoor office and around this part of the hallway that It is open to the public, providing access to laboratory offices, facilities in the northern part of the locker rooms of personnel and facilities such as office and living room room Receipt and storage of blood components are connected to the waiting room through interlacing window. Cloakroom is two lockers and part of the locker's washroom shower. Living room is equipped with a kitchen area with a sink and sink. Biological waste from laboratories will be stored and exported in accordance with the rules of operation Liquid samples will be prior to discharge into the sewer decontaminated. In the northeastern part of the building is situated a technical background (engine room ventilation, this section It has a separate entrance. 2. description of the subject of the tender subject of public procurement is newly labs - including reloading the current collector, the connection object to the areal distribution (electricity, water, sewer, cable SEC, caliduct) adjustments communications, relaying Range utilities (sewer cables SEC, heat, electricity) and demolition of the existing building and garage of the current collector. New building south of the main pavilion, which will be in the future, designed to link the object. It will also be removed pedestrian road (in the direction of north-south) and the frontage road crossing across the northern part of the area. Solved territory in the north-south axis passes through an underground collector, which will also be removed. Entry into the technical background of the outside staircase on the east side. Existing communication which one for the disabled, the second will be used for water supply. In the north-south direction will be made the pavement, which will be used for the movement of personnel. East of the new building will be relocated current collector. The building is partially embedded in the ground floor main entrance to the building is 0.9 meters below ground level. Construction of new solution is chosen to allow the largest possible outer walls roof is also designed concrete with thermal insulation film and adjusting the vegetation canopy. The height difference of the building is secured passenger elevator and a staircase. The substation is done channel (below ground level) for the supply and connection cables NN. Connection is via other media collector, which flows into the engine room ventilation. During the construction work reaches to modify the adjacent roads. Laboratory building: The building is designed as a monolithic reinforced concrete frame with reinforced concrete perimeter Indoor division structures (walls) will be performed as brick All surfaces in the laboratory will be performed as washable. Waterproofing against ground water is made of asphalt felts and medium level of radon risk. By functional ceilings are filling the space will be modified technical parameters (acoustic, hygiene). Floor coverings will be hilarious or vinyl coverings. paving. Facade will be made by a contact system. Surface Composition jacket without lining will be as follows - insulation panels, cement, reinforcement grid, penetration, silicone plaster, paint. Windows, glass walls, glass doors and exterior doors are designed with aluminum window openings are fitted with a concealed aluminum exterior shutters. Washable surfaces will - ceramic tiles, interior panels of laminated respectively. washable paint. All materials must be applicable in health care, easy to clean and disinfect. Collector: Will be saved on the board of blinding concrete insulated and waterproofed. Retaining walls: Walls will be provided with railings. 3. a description of the relationship of the public contract and the client's needs The facility will be located laboratories, including the collection room and technical facilities. The intention is in line with current UPD - town planning issued 09/05/2013 and subsequent amendments LP, which is part of the area designed space with functional use IP - Based on the functional use of the area assigned to the stage of non-commercial public facilities mainly used for education and training, social services and family care, health services, culture, public administration, protection of the population. MPF / 86614-2015 / nyj22113-2015 / nyj. Building location solutions including connection to utilities is consistent with the decisions handed down. 4. Expected due date for the start of construction of a public contract:
  • 1