Call +44 800 9755 164

Public tenders for catering in Belgium

Find all Catering tenders in the world.
Finding business opportunities has never been easier.

Results for catering. Make a new search!
CateringBelgium

GUNNING Raamovereenkomst catering studentenrestaurants

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen | Published January 13, 2017
: GUNNING Raamovereenkomst catering studentenrestaurants

Remodeling and operation of a catering business in the Hanssen Park

stad Vilvoorde | Published October 31, 2016  -  Deadline February 27, 2017
Remodeling and operation of a catering business in the Hanssen Park.

Catering voor OCMW Merelbeke

OCMW Merelbeke | Published January 4, 2017
Deze opdracht heeft als voorwerp: het leveren van alle grondstoffen en ingrediënten, het bereiden van maaltijden in de keuken van het seniorencentrum en de verdeling van de maaltijden naar de verschillende entiteiten. Deze opdracht omvat eveneens het beheer van de keuken van het woonzorgcentrum waarbij een keukenmanager wordt aangesteld door de opdrachtnemer.Deze opdracht omvat eveneens het verstrekken van klassieke middagmalen in bulk, in warme lijn, aan het Lokaal Dienstencentrum. De bereiding en distributie van de uitvoermaaltijden (die niet in het woonzorgcentrum genuttigd worden), maken integraal deel uit van deze opdracht. De maaltijden voor het dienstencentrum worden klaargemaakt in WZC Het Lindeken. Naast de klassieke maaltijden moeten op aanvraag dieetmaaltijden (o.a. zoutarm), halal- en vegetarische maaltijden geleverd worden. De distributie in het woonzorgcentrum gebeurt ter plaatse door het personeel van het OCMW en de opdrachtnemer.: Deze opdracht heeft als voorwerp: het leveren van alle grondstoffen en ingrediënten, het bereiden van maaltijden in de keuken van het seniorencentrum en de verdeling van de maaltijden naar de verschillende entiteiten. Deze opdracht omvat eveneens het beheer van de keuken van het woonzorgcentrum waarbij een keukenmanager wordt aangesteld door de opdrachtnemer.Deze opdracht omvat eveneens het verstrekken van klassieke middagmalen in bulk, in warme lijn, aan het Lokaal Dienstencentrum. De bereiding en distributie van de uitvoermaaltijden (die niet in het woonzorgcentrum genuttigd worden), maken integraal deel uit van deze opdracht. De maaltijden voor het dienstencentrum worden klaargemaakt in WZC Het Lindeken. Naast de klassieke maaltijden moeten op aanvraag dieetmaaltijden (o.a. zoutarm), halal- en vegetarische maaltijden geleverd worden. De distributie in het woonzorgcentrum gebeurt ter plaatse door het personeel van het OCMW en de opdrachtnemer.

Facility Services (cleaning & catering)

Instituut voor Tropische Geneeskunde | Published January 11, 2017
De opdracht bestaat uit twee posten:1. Opdracht voor het uitvoeren van dagelijkse schoonmaakactiviteiten in de gebouwen van het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) en de studentenlogementen, alsook het uitvoeren van specifieke housekeeping activiteiten in de logementen; m.n. poetsen kamers, klaarzetten kamers, wachtdienst verzorgen, gasten ontvangen, etc...Het gewenste contract is op basis van een vaste maandelijkse vergoeding voor de dagelijkse schoonmaakactiviteiten zoals omschreven in de technische richtlijnen.2. De uitbating van het personeels-en studentenrestaurant 'Karibu'. De gevraagde dienstverlening omvat versbereide warme-, koude maaltijden en broodjes in het restaurant. Leveringen van broodjes- voor vergaderingen gebeurt op aanvraag. Tot de gevraagde dienstverlening behoort ook het verzorgen van bijhorende interne cateringactiviteiten, zoals recepties, evenementen en het leveren en bevoorraden van koffie/thee, warme en koude drankautomaten en waterfonteinen. Het gewenste contract is op basis van een forfait voor : personeel, nonfood en management fee. De foodcost wordt verrekend door de effectief verkochte maaltijden in rekening te brengen waarbij de brutowinst aan de opdrachtgever toekomt.Daarnaast is de mogelijkheid om andere bijkomende facility services aan te leveren een belangrijk aspect van de opdracht. Deze diensten kunnen op termijn per addendum toegevoegd worden aan de hoofdopdracht of op afroep ingeschakeld worden.: De opdracht bestaat uit twee posten:1. Opdracht voor het uitvoeren van dagelijkse schoonmaakactiviteiten in de gebouwen van het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) en de studentenlogementen, alsook het uitvoeren van specifieke housekeeping activiteiten in de logementen; m.n. poetsen kamers, klaarzetten kamers, wachtdienst verzorgen, gasten ontvangen, etc...Het gewenste contract is op basis van een vaste maandelijkse vergoeding voor de dagelijkse schoonmaakactiviteiten zoals omschreven in de technische richtlijnen.2. De uitbating van het personeels-en studentenrestaurant 'Karibu'. De gevraagde dienstverlening omvat versbereide warme-, koude maaltijden en broodjes in het restaurant. Leveringen van broodjes- voor vergaderingen gebeurt op aanvraag. Tot de gevraagde dienstverlening behoort ook het verzorgen van bijhorende interne cateringactiviteiten, zoals recepties, evenementen en het leveren en bevoorraden van koffie/thee, warme en koude drankautomaten en waterfonteinen. Het gewenste contract is op basis van een forfait voor : personeel, nonfood en management fee. De foodcost wordt verrekend door de effectief verkochte maaltijden in rekening te brengen waarbij de brutowinst aan de opdrachtgever toekomt.Daarnaast is de mogelijkheid om andere bijkomende facility services aan te leveren een belangrijk aspect van de opdracht. Deze diensten kunnen op termijn per addendum toegevoegd worden aan de hoofdopdracht of op afroep ingeschakeld worden.

Kwalificatiesysteem - Catering voor studenten en medewerkers van de Karel de Grote Hogeschool op campus Zuid

Karel de Grote-Hogeschool VZW | Published November 29, 2016  -  Deadline November 24, 2017
Oproep voor het aanstellen van cateraars voor de catering voor studenten en medewerkers van de Karel de Grote Hogeschool op campus Zuid, Brusselstraat 45, 2018 Antwerpen via kwalificatiesysteem.De kandidaten die voldoen aan de uitsluitings- en selectiecriteria worden toegelaten tot het kwalificatiesysteem.De opdrachten worden na de organisatie van een onderhandelingsprocedure toegewezen.De informatie met betrekking tot de selectieprocedure kan worden opgevraagd via mail aan aankoop@kdg.be.Deze publicatie beoogt een actualisering van het kwalificatiesysteem dat ingesteld werd door de publicatie van 24 november 2015 met als referentienummer aanbestedende overheid KDG_2015_004.De reeds geselecteerde cateraars blijven opgenomen in het kwalificatiesysteem.: Oproep voor het aanstellen van cateraars voor de catering voor studenten en medewerkers van de Karel de Grote Hogeschool op campus Zuid, Brusselstraat 45, 2018 Antwerpen via kwalificatiesysteem.De kandidaten die voldoen aan de uitsluitings- en selectiecriteria worden toegelaten tot het kwalificatiesysteem.De opdrachten worden na de organisatie van een onderhandelingsprocedure toegewezen.De informatie met betrekking tot de selectieprocedure kan worden opgevraagd via mail aan aankoop@kdg.be.Deze publicatie beoogt een actualisering van het kwalificatiesysteem dat ingesteld werd door de publicatie van 24 november 2015 met als referentienummer aanbestedende overheid KDG_2015_004.De reeds geselecteerde cateraars blijven opgenomen in het kwalificatiesysteem.Technical capacity: Zie selectieleidraad - op te vragen via mail aan aankoop@kdg.be Technical capacity minimal level: zie selectieleidraad

RENT A TENT / THE CATERING (2 separate lots), ON THE OCCASION OF THE GALA DINNER FUND ERASME from 2017 to 2020

Université Libre de Bruxelles | Published December 3, 2016  -  Deadline January 20, 2019
The contract is for one hand the provision of a tent (and related services) and the other catering services for the annual gala dinner Erasme.Il Fund will be awarded for a period of 12 months, renewable three times a an.Le market is divided into 2 lots: Lot 1 ¿: the provision of a structure for performing the service: tent, installation, landscaping, dismantling and other services.¿ Lot 2: the mission catering service includes: developing the menu, setting up tables, dressing, service. In addition, the contractor is responsible for the leasing and installation of the necessary equipment to ensure its delivery.

MR MRS walking the catering service on Franchimontois Home, home meal service and the entity's schools

CPAS de Theux | Published November 23, 2016  -  Deadline January 20, 2030
This march is a service contract having different object benefits: -The meal preparation for residents of home-Franchimontois managing the kitchen of the home-meal preparation at home-to prepare meals for schools

Occupational clothing

AZ Groeninge VZW | Published December 28, 2016  -  Deadline January 23, 2017

Supply / production of appropriate work attire for the operation of the hospital AZ Groeninge Kortrijk vzw.

This is a hospital with a 3000 number of employees, of which approximately 2500 carriers of work clothing.

Support groups include: health personnel, catering, cleaning, logisticians, technical service, medical technical services.

The party awarded this contract will continue to be included as a party to the following assignment: hire and maintenance of work clothes and linen.

Timing: the anticipated date vor commissioning of new work attire: Q3 2017.

Office and computing machinery, equipment and supplies except furniture and software packages

Elia Asset SA or Elia System Operator SA | Published January 11, 2017
Contact: Mrs. Nathalie Vierset, +32 25467653, nathalie.vierset@elia.be 

Contact: Mrs. Nathalie Vierset, +32 25467653, nathalie.vierset@elia.be

Contact: Mrs. Géraldine Wahis, +32 23822151, geraldine.wahis@elia.be

Indirectly purchase for corporate departments or administrative buildings, repair and maintenance services for the network, IT (core and non-core business), Outsourcing and contracting services.

This covers services such as: Insurances, installations - maintenance and repair for Existing building (administrative and substations), logistic, consumable's (warehouse oil, work clothing), catering, communication, consultancy, printing and office supplies, pruning works, environment ( studies, sewage, decontamination, waste removal), training, IT Data communication, IT Hardwares and softwares and services, transportation, fleet related services, rigging, safety and control; travel related services, recruitment and selection related services, outsourcing and contracting services, (...).

Point contact: Mme NathalieVierset, +32 25467653, nathalie.vierset@elia.be

Point contact: Mme Nathalie Vierset, +32 25467653, nathalie.vierset@elia.be

Point contact: Mme Géraldine Wahis, +32 23822151, Geraldine.Wahis@elia.be

Indirects Achats pour les départements corporate ou les bâtiments administratifs, services de maintenance et réparation du réseau, IT (core business et non core), et services d'outsourcing contracting.

Cela couvre des services tels que: Assurances, installations - maintenance et réparation des bâtiments existants (et postes administratifs), logistique, consommables (stock- huile, vêtements de travail), catering, communication, consultance, fournitures d'impression / et de REPROGRAPHIE desk, travaux d'ELAGAGE, environnement (études, assainissement, Decontamination, enlèvement the déchets), formations, IT Data communication, IT Hardwares - softwares et services IT, transport, services liés au parc de véhicules, amenities, sécurité et contrôle; Services liés aux voyages, services de sélection et recrutement, et services d'outsourcing contracting ....

Nathalie Vierset, +32 25467653, nathalie.vierset@elia.be

Nathalie Vierset, +32 25467653, nathalie.vierset@elia.be

Géraldine Wahis, +32 23822151, Geraldine.Wahis@elia.be

Indirect purchases of corporate departments or administrative buildings, repair and maintenance services for the network, IT (core and non-core), services of outsourcing and contracting.

These services cover include: insurance, equipment - repairs and maintenance for existing buildings (administrative and substations), logistics, consumables (stock- oil, working clothes), catering, communications, consulting, printing and bueraubenodigheden, pruning work, the environment (studies, remediation , decontamination, waste collection), training, IT Data communication, IT Hardwares and softwares and IT services, transport, services related to fleet, tools, safety and control; travel-related services, recruitment and selection, outsourcing and contracting ....

Automatic goods-vending machines

VRT | Published December 28, 2016  -  Deadline January 24, 2017

Object of this contract: ADFD 1106 - Supply of cash registers, vending payment systems.

Explanation: The VRT wishes through this contract to conclude a framework contract with a single contractor to provide POS systems, vending machines and payment systems including charging devices and associated hardware and software.

The proposed solution must allow the current payment system (Mifare) that VRT employees can pay their staff badge is used.

Optionally, the VRT provides the put individual coffee machines for its company restaurant, tea room and catering production. These devices must be connected to the same payment and reporting network with badge readers.

However, it is allowed to work for one or more components with subcontracting or partnership (see section III.7 Subcontractors).

SLOTEVENEMENT STADSFESTIVAL OP.RECHT.MECHELEN

Mechelen | Published December 13, 2016  -  Deadline January 26, 2017
Toelichting: 1. De productionele uitwerking van het slotfeest (avondprogramma) dat plaatsvindt op de Grote Markt op vrijdag 2 juni 2017 en dit in het kader van het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN.2. De presentatie van een breed toegankelijk en poëtisch avondspektakel vertrekkend vanuit de artistieke input van intendant Guido Wevers.Het vooropgestelde budget ten bedrage van 150.000 euro, BTW inclusief, omvat alle prestaties in het kader van de opdracht, met name:- De administratie- en secretariaatskosten- De eigen verplaatsing-, vervoer- en verzekeringskosten- De algemene coördinatie van het avondprogramma, in casu het opstellen en uitvoeren van een gedetailleerd draaiboek. - De contacten met de plaatselijke stads-, uitvoeringsdiensten en andere betrokken partners- De productionele opvolging van het avondprogramma: uitvoering van de technische fiches, logistieke omkadering, onthaal artiesten (transport, accommodatie, catering), coördinatie van de medewerkers en/of vrijwilligers.- Alle kosten aangaande de presentatie van een breed, toegankelijk en poëtisch avondspektakel opgebouwd uit de aangereikte artistieke elementen.: Toelichting: 1. De productionele uitwerking van het slotfeest (avondprogramma) dat plaatsvindt op de Grote Markt op vrijdag 2 juni 2017 en dit in het kader van het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN.2. De presentatie van een breed toegankelijk en poëtisch avondspektakel vertrekkend vanuit de artistieke input van intendant Guido Wevers.Het vooropgestelde budget ten bedrage van 150.000 euro, BTW inclusief, omvat alle prestaties in het kader van de opdracht, met name:- De administratie- en secretariaatskosten- De eigen verplaatsing-, vervoer- en verzekeringskosten- De algemene coördinatie van het avondprogramma, in casu het opstellen en uitvoeren van een gedetailleerd draaiboek. - De contacten met de plaatselijke stads-, uitvoeringsdiensten en andere betrokken partners- De productionele opvolging van het avondprogramma: uitvoering van de technische fiches, logistieke omkadering, onthaal artiesten (transport, accommodatie, catering), coördinatie van de medewerkers en/of vrijwilligers.- Alle kosten aangaande de presentatie van een breed, toegankelijk en poëtisch avondspektakel opgebouwd uit de aangereikte artistieke elementen.Technical capacity: Uit een verklarende nota valt af te leiden dat u ervaring heeft met de organisatie van minimaal 3 soortgelijke projecten. In deze verklarende nota geeft u de samenstelling van uw projectteam dat met de uitvoering van de opdracht zal worden belast en de curricula vitae van alle teamleden onder vermelding van tenminste de persoonlijke referentieprojecten, studie- en beroepskwalificaties en specialisaties. Het team dient zodanig te zijn samengesteld dat een kwalitatieve dienstverlening en continuïteit verzekerd is. Technical capacity minimal level: .

Oproep tot aanvraag tot deelneming - Productie van nieuwe arbeidskledij voor ziekenhuis

AZ Groeninge | Published December 23, 2016  -  Deadline January 23, 2017
Voorziening / productie van aangepaste arbeidskledij voor de werking van het ziekenhuis AZ Groeninge vzw Kortrijk.Dit betreft een ziekenhuis met een 3000 tal werknemers, waarvan zo'n 2.500 dragers van arbeidskledij.Dragersgroepen zijn: zorgpersoneel, catering, schoonmaak, logistieke medewerkers, technische dienst, medisch technische diensten.De gegunde partij uit deze opdracht zal verder opgenomen worden als partij in de vervolgopdracht : huur en onderhoud van arbeidskledij en linnen.Timing: de voorziene datum vor ingebruikname van de nieuwe arbeidskledij : Q3 2017.: Voorziening / productie van aangepaste arbeidskledij voor de werking van het ziekenhuis AZ Groeninge vzw Kortrijk.Dit betreft een ziekenhuis met een 3000 tal werknemers, waarvan zo'n 2.500 dragers van arbeidskledij.Dragersgroepen zijn: zorgpersoneel, catering, schoonmaak, logistieke medewerkers, technische dienst, medisch technische diensten.De gegunde partij uit deze opdracht zal verder opgenomen worden als partij in de vervolgopdracht : huur en onderhoud van arbeidskledij en linnen.Timing: de voorziene datum vor ingebruikname van de nieuwe arbeidskledij : Q3 2017.Technical capacity: * CE Attest* Een lijst van de voornaamste leveringen die gedurende de afgelopen drie jaar werden verricht, met vermelding van het bedrag, de datum en van de publiek- of privaatrechtelijke instanties waarvoor zij bestemd waren. De leveringen worden aangetoond door attesten die de bevoegde autoriteit heeft afgegeven of medeondertekend of, door attesten van de afnemer of bij ontstentenis eenvoudigweg door een verklaring van de leverancier waarbij de contactgegevens van de klant ter verificatie opgegeven worden.* Productie- LeveringstermijnDuurzaamheidspolitiek en etisch verantwoorde confectie*Algemene kwaliteitsvoorwaarden: - de kledij dient voorzien te zijn op minstens 120 wasbeurten.- leverbare kwaliteiten 65-35 (polyester-katoen), of garantie van evenwaardige kwaliteit.- kledij moet minstens geschikt zijn voor het industriële wasproces.- blutag high frequency chip dient te worden ingewerkt in de kledij. Technical capacity minimal level: Referenties: Minimum 3 referenties van ziekenhuizen met minimum 750 bedden.Leveringstermijn: minimumeis: garantie op maximale termijn van 10 weken tussen plaatsing order en aflevering aan wasserij.Etisch verantwoorde confectie: certificaat of verklaring op eer dat productie op een etisch verantwoorde wijze gebeurt met garantie dat kinderarbeid niet gebruikt wordt binnen het productieproces. De gestelde eisen onder algemene kwaliteitsvoorwaarden zijn tevens minimumeisen.

Processed food products

Clinique psychiatrique des Frères Alexiens | Published December 31, 2016  -  Deadline February 8, 2017
The reference to trademarks is provided in this special specifications given the impossibility of describing items using precise technical specifications and intelligible to all. 

The contract is divided into lots as follows:

Lot 1 "Groceries"

and Lot 2 "Fees (butter, eggs, cheese)"

and Lot 3 "Charcuterie"

and Lot 4 "Frozen various"

and Lot 5 "Fish"

and Lot 6 "Meat"

Place of delivery: Alexian Brothers Psychiatric Clinic

Cooking service, Rue du Château de Ruyff 68-4841 Henri-Chapelle

Lot 7 "restoration"

Place of delivery: Alexian Brothers Psychiatric Clinic

restoration Service

Lot 8 "Beverages"

Place of delivery: Alexian Brothers Psychiatric Clinic

catering service.

Miscellaneous repair and maintenance services

Service général du Patrimoine | Published December 7, 2016  -  Deadline January 26, 2017

The market consists of catering services of works of art of Parc de Mariemont.

Back from a trip to Japan in the early 20 e century, R. Warocqué creates an exceptional exotic landscaped outdoor group consisting of Amida Buddha (already restored and reinstalled in the area in 2010) it surrounds two pairs of bronze lanterns, already restored too. It raises a bronze torii of about 7 m (copy of Toshogu Nikko), installs a bronze statue of Kannon, about 4 m high, goddess with multiple arms and 3 pairs of granite pedestal lanterns (type two pairs kasuga and nuresagi pair). The restoration of several elements is desired. Facing the winter garden, the restoration of the wrought iron gate from the castle of La Roche in Suarlée part of the program as well as the pair of iron bulls facing the winter garden of La Source J. scraps and human passions elements of J. Lambeaux.

This contract is divided into 7 lots:

- Lot 1: Resettlement (reassembly and replacement) after restoration of Torii, Japanese bronze portico of about 7 m high,

- Lot 2: restoration of Kannon, goddess with multiple arms (metal)

- Lot 3: restoration of three pairs of lanterns (stone)

- Lot 4: restoration of the grid (metal)

- Lot 5: Restoration of bulls (metal)

- Lot 6: restoration of the sculpture "The Source" (bronze)

- Lot 7: Restoring elements of "human passions" (bronze).

This contract is a service contract within the meaning of Class 27 of Schedule 2B of the Act of 15.6.2006.

Oproep tot aanvraag tot deelneming - Kandidatuurstelling voor openingsfestiviteiten nieuwbouw ziekenhuis

Emmaüs vzw | Published January 13, 2017  -  Deadline February 14, 2017
Deze opdracht betreft een kandidatuurstelling voor de organisatie van de openingsfestiviteiten rond het nieuwbouwziekenhuis AZ Sint-Maarten te Mechelen. Deze festiviteiten zullen vermoedelijk plaatsvinden vanaf 01/06/2018 tot en met 10/06/2018.Het AZ Sint-Maarten is op zoek naar een externe partij die gepaste events kan bedenken en organiseren, rekening houdend met de specifieke kenmerken, eigenschappen, wensen en beschikbaar budget van AZ Sint-Maarten. De bedoeling van deze events is zowel medewerkers, patiënten en inwoners van regio Mechelen informeren over onze nieuwbouw, alsook de communicatie te voeren rond de inhuizing van 3bestaande campussen naar ons nieuwbouwziekenhuis te Mechelen Noord.Opsomming verschillende events en hun specifieke doelgroep en datum: zie tekst lagerLocatie: Alle events in kader van inhuldiging nieuwbouwziekenhuis, gaan door in het nieuwe ziekenhuis (inkomhal, vergadercomplex,…). Er kan gebruik gemaakt worden van de afgewerkte parking voor 1600 wagens.Voor elk event wordt een passende cateringformule voorgesteld door het bureau. De bestelling en de betaling van de cateringopdracht gebeurt rechtstreeks door AZ Sint-Maarten. Het bureau levert wel de nodige assistentie bij de selectie van de cateraar (opmaken van de briefing en vergelijken van de offertes, …)Alle ontwikkelde materialen (beelden, logo’s, slogans, teksten,…) ontworpen in het kader van deze events, worden eigendom van AZ Sint-Maarten en kunnen rechtenvrij gebruikt worden. Opsomming events en doelgroepen:Vrij 1/6/2018	Opening voor Medewerkers & partners AZ Sint-Maarten: “medewerkersfeest” (artsen, personeel – verpleegkundig en niet verpleegkundig- , vrijwilligers ) Zo 3/6/2018	Opendeur voor Emmaüs medewerkers (incl. medewerkers AZSTM): het concept is gelijk aan de opendeur voor het publiek, één week later. > vermoedelijk 3500 personenMa 4/6 t.e.m. do 7/6	Rondleiding voor specifieke doelgroepen (in regel beroepsgroepen zoals deze van verenigingen technisch directeurs, facilitair directeurs, verpleegkundig directeurs, buurtbewoners, leveranciers …)Vrij 8/6/2018	Officiële inhuldiging (VIP-event) van het nieuwe ziekenhuis > vermoedelijk 400 personenZat 9/6/2018	VM: event voor huisartsen en partner > vermoedelijk 300 personenNM: opendeur voor publiek (bewoners uit regio Mechelen , (ex)patiënten ) > 5000 personenZon 10/6/2018	Opendeur voor publiek(bewoners uit regio Mechelen , (ex)patiënten ) > vermoedelijk 12.000 personen: Deze opdracht betreft een kandidatuurstelling voor de organisatie van de openingsfestiviteiten rond het nieuwbouwziekenhuis AZ Sint-Maarten te Mechelen. Deze festiviteiten zullen vermoedelijk plaatsvinden vanaf 01/06/2018 tot en met 10/06/2018.Het AZ Sint-Maarten is op zoek naar een externe partij die gepaste events kan bedenken en organiseren, rekening houdend met de specifieke kenmerken, eigenschappen, wensen en beschikbaar budget van AZ Sint-Maarten. De bedoeling van deze events is zowel medewerkers, patiënten en inwoners van regio Mechelen informeren over onze nieuwbouw, alsook de communicatie te voeren rond de inhuizing van 3bestaande campussen naar ons nieuwbouwziekenhuis te Mechelen Noord.Opsomming verschillende events en hun specifieke doelgroep en datum: zie tekst lagerLocatie: Alle events in kader van inhuldiging nieuwbouwziekenhuis, gaan door in het nieuwe ziekenhuis (inkomhal, vergadercomplex,…). Er kan gebruik gemaakt worden van de afgewerkte parking voor 1600 wagens.Voor elk event wordt een passende cateringformule voorgesteld door het bureau. De bestelling en de betaling van de cateringopdracht gebeurt rechtstreeks door AZ Sint-Maarten. Het bureau levert wel de nodige assistentie bij de selectie van de cateraar (opmaken van de briefing en vergelijken van de offertes, …)Alle ontwikkelde materialen (beelden, logo’s, slogans, teksten,…) ontworpen in het kader van deze events, worden eigendom van AZ Sint-Maarten en kunnen rechtenvrij gebruikt worden. Opsomming events en doelgroepen:Vrij 1/6/2018	Opening voor Medewerkers & partners AZ Sint-Maarten: “medewerkersfeest” (artsen, personeel – verpleegkundig en niet verpleegkundig- , vrijwilligers ) Zo 3/6/2018	Opendeur voor Emmaüs medewerkers (incl. medewerkers AZSTM): het concept is gelijk aan de opendeur voor het publiek, één week later. > vermoedelijk 3500 personenMa 4/6 t.e.m. do 7/6	Rondleiding voor specifieke doelgroepen (in regel beroepsgroepen zoals deze van verenigingen technisch directeurs, facilitair directeurs, verpleegkundig directeurs, buurtbewoners, leveranciers …)Vrij 8/6/2018	Officiële inhuldiging (VIP-event) van het nieuwe ziekenhuis > vermoedelijk 400 personenZat 9/6/2018	VM: event voor huisartsen en partner > vermoedelijk 300 personenNM: opendeur voor publiek (bewoners uit regio Mechelen , (ex)patiënten ) > 5000 personenZon 10/6/2018	Opendeur voor publiek(bewoners uit regio Mechelen , (ex)patiënten ) > vermoedelijk 12.000 personenTechnical capacity: *De inschrijver legt minstens 2 referenties voor van “complexe” events (events met verschillende factoren, zoals pers of hoogwaardigheidsbekleders, opeenvolgende events,…) voor de organisatie van een opening/inhuldiging van een locatie (minstens 300 tal aanwezigen) en dit over de laatste vijf jaar. Diegene die één referentie kan voorleggen uitgevoerd in de zorgsector, krijgt absolute voorrang in de bepaling van het maximum aantal kandidaten, zijnde 3 kandidaten.*De inschrijver legt minstens 2 referenties voor van complexe events voor het brede publiek (10.000-tal bezoekers) en dit over de laatste vijf jaar. Hierbij moet expliciet vermeld worden wat de specifieke ervaring en expertise van de teamleden op het gebied van organisatie van publieksevenementen is. De impact bij een groot publiek van de evenementen die dienen als referentie, moet voldoende aangetoond worden, bijvoorbeeld door media-coverage (persartikels). Diegene die één referentie kan voorleggen uitgevoerd in de zorgsector krijgt absolute voorrang in de bepaling van het maximum aantal kandidaten, zijnde 3 kandidaten.Deze referenties worden gestaafd d.m.v. een attest van tevredenheid door de opdrachtgever. Er moet duidelijk aangegeven worden waarom de opdracht relevant is als referentie.Er moet tevens aangetoond worden dat deopdracht uitgevoerd wordt door de projectleider.Tevens dienen volgende gegevens verplicht mee te worden vermeld:*Orde van grootte van het investeringsbedrag*Plaats van uitvoering en aantal genodigden*Contactgegevens per referentie*Vermelding van tevredenheid door de opdrachtgever ( implementatie, communicatie, projectleiding... deze punten worden voorzien van een score van tevredenheid)*Het document is duidelijk leesbaar en getypt (geen handgeschreven document)*Het document is voorzien van een recente datum*De inschrijver stelt voor deze opdracht een team samen met één projectleider/ aanspreekpunt. De projectleider geeft de namen door van het team mensen die deze events zullen uitwerken (zowel voorbereidingen als de dag zelf) (van april 2017 tot juli 2018) en waarmee op regelmatige basis moet vergaderd worden.Deze projectleider is 100% Nederlandstalig, en heeft minstens 10-15 jaar ervaring in dit soort events. De projectleider volgt heel het project enthousiast op en moet aanwezig zijn op regelmatige vergaderingen in het ziekenhuis in Mechelen. Vergaderingen starten één jaar op voorhand met een frequentie van minstens 1/maand.De projectleider voorziet voldoende overlegmomenten in de voorbereidingen van deze events. Hierop zijn steeds de nodige mensen aanwezig. De projectleider zorgt voor een verslag van elk overleg. De projectleider is steeds dezelfde persoon en is minimum 80% van de overlegmomenten aanwezig.Het C.V. van de projectleider moet bijgevoegd worden, waaruit blijkt dat er deskundigheid en ervaring is bij het organiseren van dit soort events. Om de veiligheid voor deze events voldoende te waarborgen (opstellen van een veiligheidsdossier- opmaak risico-analyse) geeft de projectleider blijk van kennis van preventie en veiligheid, moet in het bezit zijn van een VCA en is preventieadviseur min. niveau 3 (preventieniveau 1 en 2 genieten de voorkeur) of stelt een medewerker (extern of intern) aan met deze competenties.*De inschrijver moet aantonen dat zij over een voldoende groot aantal medewerkers kan beschikken (intern of extern) om tijdens de events zelf een vlot verloop te waarborgen. De projectleider kan deze mensen ook aansturen.*De inschrijver is eindverantwoordelijke en contactpersoon/aanspreekpersoon voor de gehele organisatie*De inschrijver is bereid te werken met een principe van een “open boekhouding” waarbij het ziekenhuis ten allen tijden de facturatie kan inkijken.*De inschrijver engageert zich om de datums te respecteren *De inschrijver is bij voorkeur lid van het ACC Belgium (Expert Center Event Marketing).*De inschrijver moet aantonen dat hij werkt met leveranciers/onderaannemers die ervaring hebben voor dit soort van events*De inschrijver toont aan dat zij de waarden en missie van AZ Sint-Maarten ook ondertekenen en dat zij andere initiatieven of engagementen in de non-profit sectorkunnen aantonen *De inschrijver en projectleider verbinden zich er toe tijdens deze periode (1-6-2018 – 10-6-2018) geen andere grote projecten in te plannen of ingepland te hebben. *De projectleider doet, indien nodig, een presentatie van het bureau waarbij de manier van werken bij het organiseren van dergelijke events wordt aangetoond.*De inschrijver is in het bezit van alle wettelijk vereiste verzekeringspolissen. Vermeld welke polissen alsook de verzekerde bedragen per risico.*De toeleverancier voor catering kan de nodige bewijsstukken voorleggen dat hij aangesloten is bij het FAVV en in het bezit is van een attest HACCP.*Inschrijver voorziet alle wettelijk vereiste keuringen. Vermeld deze welke van toepassing zijn.*Vermeld de ratio aan verloop van medewerkers in uw bedrijf*Vermeld de sluitingsdagen (collectief) van uw bedrijf in 2017 en 2018. Eventuele minimumeisen: Minimum 2 tevredenheidsattesten. Technical capacity minimal level: Minimum 2 tevredenheidsattesten
  • 1